top of page
IMG_1216 2.HEIC

FAQ

Heb je ergens een vraag over? Misschien vind je het antwoord alvast terug tussen één van de volgende veelgestelde vragen!

Vind je het antwoord op je vraag niet terug in onderstaande deze lijst? Uiteraard helpen we je voor alle andere vragen met veel plezier verder via info@physiocourses.be .

Hoe kan ik mij inschrijven voor een cursus van PhysioCourses.be?

Inschrijven voor een cursus kan snel en eenvoudig door het inschrijvingsformulier in te vullen. Binnen de 48uur mag je een bevestigingsmail met verdere informatie en de betalingswijze verwachten in je mailbox.

LET OP! Vergeet zeker je SPAM-folder niet na te kijken moest je de bevestigingsmail nog niet ontvangen hebben. Mogelijks is deze hierin verzeild geraakt.


Vind je de mail niet terug? Neem dan ofwel via mail (info@physiocourses.be) ofwel telefonisch (0484 54 76 58) contact op.

Annuleringsvoorwaarden

Na de inschrijving heeft de cursist twee weken bedenktijd. Binnen deze twee weken bedenktijd kan de cursist kosteloos en zonder opgaaf van reden de inschrijving annuleren.

Bij annulering van de cursus tot 12 weken van te voren worden geen kosten inrekening gebracht.

Bij annulering tot tussen de 12 en 4 weken van te voren wordt 50% van het cursusgeld gerestitueerd.

Bij annulering binnen vier weken is de cursist verplicht het totale cursusgeld te voldoen.

In het geval van “overmacht” kan de cursist in overleg met de organisator het cursusgeld laten staan voor een volgende cursus. De organisator bepaalt of er sprake is van overmacht.

In geval van annulering wegens “overmacht” laat de cursist zo spoedig mogelijk weten aan de organisatie dat zij/hij niet aanwezig kan zijn op de cursus.

Komen deze cursussen in aanmerking voor accreditatie van PQK?

Voor de cursussen gedoceerd vanaf 1/1/2023 is er steeds accreditatie  aangevraagd en goedgekeurd voor 12 punten / volledige cursusdag of 8 punten voor een halve lesdag.

Kan ik bij betaling van de cursus gebruik maken van de KMO-portefeuille?

Voorlopig kan je hiervoor nog geen gebruik maken van de KMO-portefeuille.

We bekijken of het in de toekomst mogelijk is om van deze subsidies gebruik te kunnen maken.

Betalingsvoorwaarden

De betaling van de cursus dient te geschieden binnen twee weken na de factuurdatum, tenzij door de organisator en de cursist anders is overeengekomen. 

Krijg ik na het volgen van een cursus een certificaat als bewijs van deelname?

Ja, aan het einde van de cursus wordt digitaal een certificaat doorgemaild als bewijs van jouw deelname aan de cursus.

bottom of page